“Dacă aș avea 6 ore pentru a tăia un copac, primele 4 mi le-aș petrece ascuțind toporul”

 spunea Abraham Lincoln.

Well, that’s how sharp we need you to be! 

Pentru noua noastră poziție de Marketing Assistant.

 

CE NE DORIM DE LA NOUL BABUIN?

Avem nevoie de un extra-help în echipă, în copăcelul nostru cu idei de Marketing.

Un babuin creativ, îndrăzneț, dar și riguros, căruia îi plac deciziile bazate pe cercetare și pe înțelegerea nevoilor clienților… e cam tot ce ne-am trebui.

What’s on the batlefield for you?

În echipa noastră, vei avea parte de câteva task-uri simple, dar gurmande în ceea ce privește timpul. Acestea îți vor ocupa o mare parte a zilei. Iar în restul timpului, o să fii “shoulder to shoulder” cu Oana, simpatica noastră colegă din copăcelul de Marketing.

O să o ajuți pe ea și împreună vă veți asigura că fiecare proiect va fi un “Perfect Match” pe bugetul și nevoile de promovare ale clienților noștri. 

Ce primești în schimb?

Un portofel zâmbitor la final de lună (zâmbet direct proporțional cu implicarea ta), o echipă de oameni alături de care îți va fi drag să lucrezi, un mediu de lucru “straight to heaven” și o mulțime de beneficii extra.

Cum îți sună un early meeting cu echipa de babuini?

Te-am convins? Hai să ne convingi și tu pe noi! Așteptăm CV-ul și scrisoarea ta de intenție pe adresa de email: recrutari@baboon.ro sau spune-ne chiar prin formularul de mai jos: De ce tu și nu altul?

 

Mai multe detalii
Ești interesat de o carieră în Baboon?
Deci? Ți-ai “colorat” CV-ul cu experiențele tale?

Scrie-ne în formularul de mai sus și hai să facem treabă bună împreună! Ne poți trimite CV-ul și “răvașul de motivație” și pe adresa de email: recrutari@baboon.ro

error: Content is protected !!